Реклама

📉 Дослідження: ще більше американців планують відмовитись від стримінгів

Čytaty latynkoju
📉 Дослідження: ще більше американців планують відмовитись від стримінгів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📉 Дослідження: ще більше американців планують відмовитись від стримінгів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом стримінги проживають не найкращі часи й все більше людей відмовляються від них. Netflix намагався заманити нових користувачів завдяки новим видам тарифів та додавши до передплати мобільні ігри, однак результати виходять досить невтішні.

Американський Forbes провів дослідження щодо популярності стримінгів у США й виявилось, що все менше людей воліють бути підписаними на декілька сервісів одночасно. За 2022 рік кількість людей, які відмовились від стримінгів, склала 15%, що на 2.8% більше за показники 2021 року.

Експерти пояснюють таку тенденцію тим, що по всьому світу люди повертаються на звичайну роботу в офісах, тож люди менше часу проводять вдома й відповідно не дивляться стримінги. Крім того, на це вплинуло зростання вартості життя, тож люди ретельніше обирають як і на що витрачати гроші.

Ще серед чинників зменшення популярності стримінгів є циклічність передплат. Тобто, люди дуже часто можуть купляти доступ до платформи суто через певний серіал чи фільм, і потім їм вже не так цікаво ним користуватись, тож вони скасовують свою передплату.

Відомо, що одні з найменших втрат серед американських користувачів у Netflix і Amazon Prime. А ось у інших сервісів така ситуація:

  • Disney — -5.4%
  • Hulu – -4.6%
  • Youtube – -3.9%
  • Peacock — +3.4%. Сервіс почав більше виробляти свого контенту останнім часом, що й дало збільшення користувачів

Данних про HBO Max, на жаль, немає.

Раніше Netflix оголосив, що братиме плату з користувачів, які діляться з іншими своїми паролями від акаунтів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...