Реклама

💰 Новий тариф Netflix з рекламою не користується популярністю — дослідження

Čytaty latynkoju
💰 Новий тариф Netflix з рекламою не користується популярністю — дослідження
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💰 Новий тариф Netflix з рекламою не користується популярністю — дослідження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

4 листопада Netflix запустив новий тарифний план у США, а також Австралії, Бразилії, Канаді, Франції, Німеччині, Італії, Японії, Кореї, Мексиці, Іспанії та Великій Британії.

Тарифний план коштує $6.99 (або еквівалент у відповідній валюті країни) і дозволяє дивитися контент на одному пристрої одночасно у якості 720p. Водночас користувач такого тарифу буде змушений дивитися рекламу.

Як повідомляє дослідницька компанія Antenna, лише 9% нових користувачів обирають цей тариф, а всього серед передплатників Netflix на цьому тарифному плані знаходиться не більш ніж 0,2%.

Компанія поспішила заперечити ці дані:

Ще дуже рано, щоб робити висновки стосовно нашого тарифа з підтримкою реклами. Ми задоволені його запуском і залученням, а також бажанням рекламодавців співпрацювати з Netflix

Netflix

Проте якщо тариф дійсно непопулярний, то це досить легко пояснити. Основна його проблема в тім, що далеко не всі серіали, фільми та шоу доступні за такою передплатою. Це стосується навіть власних серіалів стримінгу — наприклад, користувачі на рекламному тарифі не можуть подивитися навіть «Картковий будинок».

Тож навіть з урахуванням, що коштує передплата з рекламою набагато дешевше стандартного тарифу (у США його вартість $15,49), користувачі все ж хочуть мати доступ до всього контенту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...