Реклама

🤨 Netflix братиме плату з користувачів, які діляться з іншими своїми паролями від акаунтів

Čytaty latynkoju
🤨 Netflix братиме плату з користувачів, які діляться з іншими своїми паролями від акаунтів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Netflix братиме плату з користувачів, які діляться з іншими своїми паролями від акаунтів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Netflix поділився своїм звітом про прибутки й він був досить невтішним — показники падають, а нові користувачі не з’являються.

Однією з проблем сервісу є передплатники, які діляться своїм паролем від акаунту з іншими й таким чином декілька людей можуть користуватись одним обліковим записом. Через це Netflix втрачає гроші й стрімінг почав боротись із такими багатокористувацькими акаунтами.

Компанія планує ввести платне спільне використання паролів до кінця першого кварталу 2023 року. Передплатники зможуть доплатити за додаткових користувачів, чи вони можуть завести власні облікові записи — для цього навіть створили спеціальну функцію, яка дозволяє легко зробити трансфер ваших серіалів та фільмів.

У Netflix повідомили, що вони готові до певної «реакції скасування» на кожному ринку, але зазначають, що від цього є довгострокова вигода, що зможе збільшити загальні показники. Щоправда, наразі точно невідомо, яка саме ціна буде за цю послугу й коли вона з’явиться, орієнтовно це може бути до квітня цього року.

Варто зазначити, що раніше Netflix розширив свій тарифний план й додав дешевшу передплату, але з рекламою. Проте за останніми показниками відомо, що навіть вона ніяк особливо не вплинула на прибуток сервісу.

Компанія також оголосила, що генеральний директор та засновник Netflix Рід Гастінґс йде у відставку після 25 років управління компанією і передасть естафету Теду Сарандосу, який вже працював одни з  виконавчих директорів, і Грегу Пітерсу, колишньому операційному директору Netflix. Гастінґс не залишає компанію повністю, а замість цього візьме на себе роль виконавчого голови.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...