Реклама

10 найпопулярніших новин за тиждень

Як завжди, підбиваємо підсумки тижня і згадуємо найбільш популярні новини серед наших читачів у соцмережах. Все, що за минулі 7 днів найчастіше переглядали та поширювали ви, наші читачі
Čytaty latynkoju
10 найпопулярніших новин за тиждень
  1. Головна
  2. Новини
  3. 10 найпопулярніших новин за тиждень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як завжди, підбиваємо підсумки тижня і згадуємо найбільш популярні новини серед наших читачів у соцмережах. Все, що за минулі 7 днів найчастіше переглядали та поширювали ви, наші читачі

Національний лоукостер для всіх — але з весни 2018 рокуВ Україні презентовано національний лоукостер і список його рейсів

В Україні офіційно представили національного авіаперевізника SkyUp. Із квітня 2018 він почне виконувати чартерні рейси, а з травня – працюватиме на внутрішніх та міжнародних регулярних рейсах.

Безготівкова зона платежів на ВДНГСтоличний ВДНГ запустив зону безготівкових розрахунків

Традиційний парк зимових розваг «Зимова Країна на ВДНГ», що вже в суботу стартує на території Національного комплексу «Експоцентр України» прийматиме до оплати банківські картки. Тут також працюватимуть технології безконтактної оплати за допомогою смартфонів.

Здешевлення мобільного зв’язку від світової телеком-компаніїНайбільший оператор віртуального зв’язку знизив тарифи для українців

Найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв’язку Lycamobile знизив вартість національних тарифних планів в Україні. Вартість тарифного плану «Все в одному XS» скоротиласядо 40 грн. Також оператор змінив ціну за пакет «Все в одному S» – до 80 грн. Тариф «Все в одному M» подешевшав до 125 грн.

2 курортних країни незабаром стануть ближчимиЗ України відкриють прямі рейси в Іспанію та Італію

З України відкриють прямі рейси в Іспанію та Італію. Дістатися Барселони та Ріміні можна буде із Одеси, Львова та Харкова вже влітку 2018 року.

Все про літаки з новим онлайн-сервісом — куди, для кого та коли летять«Зліт дозволено»: в Україні запустили новий авіаційний онлайн-сервіс

«Зліт дозволено»: в Україні запустили новий авіаційний онлайн-сервіс. Інструмент створювали на основі відкритих даних із використанням інформації від Державної авіаційної служби України та розкладів авіаперевізників.

Бюджет для Києва з концепцією урбан-змінПішохідна Контрактова і розв’язки: як зміниться Київ у 2018 році

В українській столиці презентували проект бюджету на 2018 рік. Серед запропонованих змін, для яких буде виділено кошти — запровадження пішохідної зони на Контрактовій та побудова нових транспортних розв’язок.

«Укроборонпром» зріс у світовому рейтингу постачальників озброєнь«Укроборонпром» покращив позиції у світовому рейтингу

У рейтингу найбільших світових компаній, які випускають озброєння, український концерн посів 77 місце. Ще у 2015 році українське підприємство було на 84-й позиції. Продажі техніки та зброї у 2016 році склали $1 млрд.

Танки під Києвом для World of TanksПід Києвом зняли рекламу для європейської кампанії World of Tanks

Компанія Wargaming, яка створила популярну комп’ютерну гру World of Tanks, запустила в Європі два телевізійних рекламних ролики, знятих в Україні.

Невидимий безпілотник для української арміїСтворено безпілотник, який «не бачать» тепловізори

Безпілотник «Горобець» має електричний двигун та корпус, які виготовлені зі спеціальних матеріалів. Їхня особливість — практично повна відсутність теплового випромінення. Висота польоту складає до 5 км, а тривалість перебування в повітрі без приземлення — понад 3 години.

«Кіборги» стали рекордсменами національного кінопрокату«Кіборги» поставили рекорд українського прокату за вікенд

Стрічка про оборонців Донецького аеропорту ім. Прокоф’єва (ДАП) за перший вікенд прокату обігнала такі військові драми, як «Дюнкерк» та «Лють», зібравши понад 8 млн грн. Особливість прем’єри полягає у перерахуванні чималої суми від касових зборів на користь родин загиблих героїв України.

Share
Написати коментар
loading...