Реклама

З України відкриють прямі рейси в Іспанію та Італію

Дістатися Барселони та Ріміні можна буде із Одеси, Львова та Харкова вже влітку 2018 року  
Čytaty latynkoju
З України відкриють прямі рейси в Іспанію та Італію
  1. Головна
  2. Новини
  3. З України відкриють прямі рейси в Іспанію та Італію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дістатися Барселони та Ріміні можна буде із Одеси, Львова та Харкова вже влітку 2018 року  

Розвиток авіаційного сполучення між українськими містами та аеропортами Європи триває. Чартерні рейси компанія JoinUp! в Барселону почне виконувати 2 червня 2018 року один раз на тиждень щосуботи. На часі дізнатися більше про рейси цього авіаперевізника та те, коли можна буде ними скористатися із українських летовищ.

Скільки коштує

Перший рейс в Ріміні з Харкова та Одеси полетить 6 червня 2018 року і далі буде виконуватися 1 раз на тиждень щосереди. Зараз ціна на авіатур в Барселону у червні 2018 року включно з авіаквитками, трансфером і проживанням 7 ночей у готелі зі Львова, Харкова чи Одеси починається від 323 євро з людини. Тури в Ріміні коштуватиме від 287 євро з людини. Про зміни цін у подальшому жодної інформації поки немає.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні презентуютьВ Україні презентують національний лоукостер ще одного перевізника, котрий матиме власні авіаційні рейси до низки міжнародних аеропортів. Йдеться про національний лоукостер SkyUp. Він літатиме як у лоукост-сегменті, так і в чартерних внутрішньоукраїнських та зовнішньоукраїнських перевезеннях. На додачу раніше анонсували, що у 2018 році в Україну прийдуть три лоукостери. Італійська компанія-авіаперевізник Ernest Airlines збільшилаІталійський лоукостер збільшить кількість рейсів до України кількість рейсів до Києва. Вильоти із Києва та у зворотньому напрямку відбуватимуться у понеділок, середу, четвер та суботу. Вартість квитків у літній період – €63 в одну сторону. Дозволяється перевозити ручний вантаж до 8 кг та розмірами до  55х35х25 см. Вартість перевезення вантажів складає €8 при вазі не менше 15 кг.

Share
Написати коментар
loading...