Реклама

Найбільший оператор віртуального зв’язку знизив тарифи для українців

Найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв'язку Lycamobile знизив вартість національних тарифних планів в Україні  
Čytaty latynkoju
Найбільший оператор віртуального зв’язку знизив тарифи для українців
  1. Головна
  2. Новини
  3. Найбільший оператор віртуального зв’язку знизив тарифи для українців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв'язку Lycamobile знизив вартість національних тарифних планів в Україні  

Вартість тарифного плану «Все в одному XS» скоротилася на 10 грн – до 40 грн. Також оператор змінив ціну за пакет «Все в одному S» – на 25 грн, до 80 грн. Тариф «Все в одному M» подешевшав на 55 грн — до 125 грн.

Що передбачають тарифні плани

У тарифний план «Все в одному M» входять 250 хв на номери українських операторів, 100 SMS і 12 ГБ мобільного інтернету. У тарифний план «Все в одному S» входить 150 хв і 50 SMS + 6 ГБ мобільного інтернету. Тарифний план «Все в одному XS» передбачає 60 хв та 30 SMS + 2 ГБ мобільного інтернету. Також передбачено 300 хв на дзвінки у мережі LycaMobile World і необмежену кількість дзвінків у мережі, яку надає оператор LycaMobile в Україні. До того ж, у ці плани входять необмежені дзвінки та текстові повідомлення на номери LycaMobile в Україні та світі.

Як працює цей оператор

LycaMobile (Великобританія, оборот €1,6 млрд у 2015 році) є повноцінним віртуальним оператором з усіма необхідними системами для надання телеком-послуг. Бізнесмодель компанії полягає у тому, що вони орендують у мобільних операторів інфраструктуру і продають на її базі сервіси для кінцевих клієнтів. Компанія працює у 22 країнах і обслуговує понад 15 млн абонентів. Нещодавно LycaMobile подала заявку на телеком-ліцензію в Індії. Розвиває також банківський бізнес і туристичні послуги.

Нагадаємо, раніше сервіс виклику таксі Uber змінивUber змінив тарифи в 5 містах України тарифи у 5 містах України. Так, у Києві мінімальна вартість поїздки зросла на 10 грн, тобто до 40 грн, а подача машини здорожчала до 25 грн.

Share
Написати коментар
loading...