Реклама

Bitcoin встановив абсолютний рекорд курсу за всю історію існування

Впродовж торгів ввечері суботи за Києвом курс 1 BTC перетнув ненадовго позначку у $3300 — це рекордний курс для найпопулярнішої криптовалюти за весь час її існування
Čytaty latynkoju
Bitcoin встановив абсолютний рекорд курсу за всю історію існування
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Bitcoin встановив абсолютний рекорд курсу за всю історію існування
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Впродовж торгів ввечері суботи за Києвом курс 1 BTC перетнув ненадовго позначку у $3300 — це рекордний курс для найпопулярнішої криптовалюти за весь час її існування

Що відомо про зростання курсу

5 серпня відбулося різке зростання курсу Bitcoin за інформацією з CoinDesk Bitcoin Price Index (BPI). Упродовж 2 годин курс змінився із $2,9 тис до $3,3 тис. Позначку в $3 тис криптовалюта перетнула вперше з 12 червня — раніше до того курс не встановлював значень, вищих за $3,2 тис.

Як це відбилося на криптовалюті

На момент написання цього матеріалу вартість за 1BTC впевнено трималася на рівні $3200+. Загальна ринкова капіталізація для цієї криптовалюти склала понад $50 млрд — таким чином, ця електронна валюта стала найдорожчою в історії. Коливання ринку мають вирівнятися, але ймовірно, що цей курс традиційного біткоїну збережется, в той час як курс Bitcoin CashЩо таке Bitcoin Cash і що варто знати про форк біткоїнів просів порівняно із початковим значенням.

Що варто знати про біткоїн

Біткоїн є криптовалютою, заснованій на технології blockchainЩо таке blockchain і для чого він потрібен та математичній моделі. Блок транзакцій — спеціальна структура для запису групи транзакцій. Транзакція при цьому здійснюється лише тоді, коли вважається підтвердженою. Це зручно і надійно, якщо йдеться про здійснення платежів чи передачу конфіденційних даних. Аби транзакція вважалася достовірною («підтвердженою»), її формат і підписи мають бути перевірені. Після цього групу транзакцій записують в спеціальну структуру. В цих блоках інформацію можна швидко перевірити. А ще в кожному наступному зберігається інформація про попередній. При операціях із криптовалютами, наприклад, у ланцюжку блоків міститься інформація про всі вчинені коли-небудь операції з біткоїнами. Bitcoin «видобувається»Чи варто вам ставати майнером? за рахунок повторюваних операцій на обчислювальних потужностях комп’ютерів та графічних або процесорних чіпівНа хвилі «ефіру» — як виробники відеокарт заробили $900 млн. Докладніше про всі питання, пов’язані з його використанням та економічними наслідками «видобутку» та використання, ви можете дізнатися, прочитавшиBTC, ETH, ICO — що це таке і як це пов’язане одне із одним наш спеціальний матеріал.

Share
Написати коментар
loading...