Реклама

🤔 Саме Microsoft просуває ідею портування ексклюзивів Xbox для PlayStation — Джез Корден

Čytaty latynkoju
🤔 Саме Microsoft просуває ідею портування ексклюзивів Xbox для PlayStation — Джез Корден
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Саме Microsoft просуває ідею портування ексклюзивів Xbox для PlayStation — Джез Корден
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Майже з початку цього року Xbox, яка є ігровим підрозділом Microsoft дещо «штормить», адже після здавалося б обнадійливої презентації Developer_Direct на фанатів цієї платформи чекали кілька місяців непорозуміння.

Головна проблема, яка постала перед Xbox це те, що компанія, видається, вирішила кардинально змінити свою стратегію та почала випускати ігри на платформах конкурентів на кшталт PlayStation та Nintendo Switch.

Звісно, що це не надто потішило фанатів, які все частіше почали ставити питання про те, а який сенс взагалі від Xbox як гравця на ринку консолей, якщо вони переходять у мультиплатформу. Багато критики вилилося на Філа Спенсера. Однак згідно з останнім звітом Джеза Кордена з Windows Central є можливість того, що усі останні непопулярні рішення з боку Xbox взагалі походять не від її керівників.

Корден повідомляє, що на Xbox здійснюється тиск з боку керівників Microsoft:

З того, що я чув, Microsoft наполягає на відсутності «червоних ліній» для ігор, які можуть потрапити на PlayStation, і все це пов'язано з планами (гендиректора Microsoft) Сатьї Наделли та фінансового директора Емі Гуд щодо збільшення прибутку кожного відділу.

І так, очевидно, що вихід Halo Infinite на PlayStation збільшить прибуток. Минулого тижня Sea of Thieves посіла перше місце в PlayStation Store. І в ідеальному світі це чудово, що більше людей можуть пограти в ці ігри.

Корден також навів слова, які раніше говорив Наделла про те, що він не має жодної любові до світу з консольними ексклюзивами.

Загалом інформація від Кордена може підтверджувати те, що після того, як Microsoft зробила дороге придбання Activision Blizzard компанія планує якомога швидше «відбити» ці кошти. Саме тому й за справу взялися корпоративні керівники, які більшою мірою дивляться на ринок відеоігор та місце Xbox у ньому з погляду фінансової вигоди і у цьому випадку, видається, якомога швидшої вигоди.

Однак чи вийде Microsoft прибрати «червоні лінії» щодо ексклюзивів Xbox для інших платформ ми, ймовірно, зможемо побачити уже найближчим часом на літніх ігрових презентаціях.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...