Реклама

🎮 Xbox Developer_Direct 2024: все, що показали на презентації

Čytaty latynkoju
🎮 Xbox Developer_Direct 2024: все, що показали на презентації
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Xbox Developer_Direct 2024: все, що показали на презентації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новий рік ігрових анонсів та презентацій розпочинає Xbox своєю Developer_Direct. Якщо минулого року цей захід не міг похвалитись чимось дійсно захопливим окрім несподіваного анонсу Hi-Fi Rush, то цього року ми маємо кращу ситуацію.

Xbox обіцяє нам продемонструвати оновлення по своїх Avowed від Obsidian, Ara: History Unttold та Senua’s Saga: Hellblade II на реліз якої усі вже зачекалися.

Однак вишенькою на торті цьогорічного Developer_Direct має стати гра про Індіану Джонса від Bethesda та MachineGames. Нам нарешті мають показати перший геймплей гри, а самі розробники зможуть більше розповісти про неї.

Що цікавого показали на Developer_Direct 2024

Avowed

Гра вийде восени 2024.

Senua’s Saga: Hellblade II

Сенуа відправляється в Ісландію, щоб відплатити вікінгам за спалення її селища. Вона примирилася зі своїм минулим і більше не боїться своїх видінь та голосів у голові.

Розробники змінили акторів на роль Сенуа та інших персонажів, а також збільшили студію для мокапу. Також вони здійснили дослідницьку подорож до Ісландії, щоб реалізувати краще локації.

Гра вийде 21 травня 2024.

Visions of Mana

В рамках презентації відбувся несподіваний показ нової гри у серії Mana, яку раніше анонсували на The Game Awards. Гру видає Square Enix. Це перша поява франшизи на консолях Xbox.

Рольовий екшн у фентезійному світі вийде влітку 2024.

Ara History Untold

Ґранд-стратегія, натхненна серіями Civilization та Total War. Особливістю гри стане «живий світ» — процедурно згенерований світ, який візуально реагує на ваші дії. Гравці зможуть обирати власні умови перемоги. Ходи гравців відбуваються одночасно, а не покроково як в інших стратегіях жанру.

Гра розробляється студією Oxide Games і вийде восени 2024.

Indiana Jones and The Great Circle

Дія гри відбуватиметься між подіями «Індіани Джонса: У пошуках втраченого ковчега» (перший фільм) та «Індіани Джонса та останнього хрестового походу» (третій), а серед локацій творці згадали Таїланд, Єгипет, Гімалаї та натякнули, що будуть і інші. Ігролад відбуватиметься від першої особи з епізодичним переключенням на третю.

Розробники нададуть вибір, як діяти у різних ситуаціях — можна буде скрадатися, використовувати середовище чи йти в пряму атаку за допомогою батога.

Гра вийде у 2024, а розробляє її студія MachineGames, відома за перезапуском серії Wolfenstein.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...