Реклама

👀 Розробники Assassin's Creed: Mirage мають ще багато ідей для продовження історії Басима

Čytaty latynkoju
👀 Розробники Assassin's Creed: Mirage мають ще багато ідей для продовження історії Басима
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Розробники Assassin's Creed: Mirage мають ще багато ідей для продовження історії Басима
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Ubisoft, видається, сильно полюбили свого персонажа Басима з Assassin’s Creed: Mirage, який вперше з’явився у Valhalla. Розробники у своєму AMA (Ask Me Anything) на Reddit розповіли, що вони мають ще багато історій, які могли б створити для Басима.

У одній зі своїх відповідей вони відзначили, що «в захваті від того, як прийняли Mirage». Креативний директор Mirage Стефан Будон відзначив, що хоча гра розроблялася як повністю самостійний проєкт без жодних запланованих DLC у його команди все, ще «є ідеї щодо того, як ми могли б продовжити історію Басима». Однак він додав, що попри це наразі Ubisoft не планує змінювати своє рішення і гра не отримуватиме жодних сюжетних доповнень.

Однак це звісно не включає того, що у майбутньому зможемо побачити Басима знову у грі-сиквелі, або ж в епізодичній ролі у якійсь іншій новій Assassin’s Creed.

Хоча з огляду на ті проєкти, які Ubisoft планує на наступні кілька років у нових Assassin’s Creed навряд знайдеться місце Басиму. До прикладу гра під кодовою назвою Hexe буде відбуватися у XVI столітті в епоху відьомства у Центральній Європі.

Щодо Assassin’s Creed Mirage то вона вийшла минулого року на ПК, PlayStation та Xbox і за посиланням ви можете ознайомитися з нашим оглядом гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...