Реклама

👀 Assassin's Creed Hexe — інсайдер Том Гендерсон поділився деталями гри

Čytaty latynkoju
👀 Assassin's Creed Hexe — інсайдер Том Гендерсон поділився деталями гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Assassin's Creed Hexe — інсайдер Том Гендерсон поділився деталями гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Том Гендерсон поділився своєю черговою порцією інсайдів і навряд когось здивує, що вони знову про ігри Ubisoft. Цього разу він розповів, про загадкову Assassin’s Creed Codename мало що відомо окрім коротенького трейлеру-анонсу.

Згідно з попередніми чутками, тоді зазначалося, що події гри розгорнуться у XVI ст у Центральній Європі у епоху переслідування відьом.

Водночас Гендерсон зі свого боку додає, що реліз гри очікується у 2026 році на платформі Infinity. Також за його словами цього разу на гравців очікує більш лінійна гра у порівнянні з попередніми частинами серії з відкритим світом.

Головним персонажем гри стане Ельза, яка має надприродні здібності. Щодо цього то Гендерсону вдалося отримати деякі записи гри і він відзначає, що головна героїня буде використовувати різні заклинання. Наприклад у відео, яке він бачив Ельза за їхньої допомоги відволікала охоронців зачаровуючи кота.

Інсайдер додає, що гра дійсно отримає доволі похмуру атмосферу, яка дійсно відрізняється від того, що ми звикли бачити в іграх серії Assassin’s Creed.

Все це також буде доповнено системою страху, яка буде схожою до тієї що була у доповненні Jack The Ripper для Assassin’s Creed Syndicate.

Загалом Гендерсон відзначає, що гра наразі знаходиться ще на ранніх етапах розробки і відповідно до запланованого релізу у 2026 році все ще може змінитися. Однак з огляду на велику ставку на Assassin’s Creed у Ubisoft навряд від цієї гри відмовляться, адже нею хочуть додати більше різноманіття до цієї серії ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...