Реклама

🤔 У PlayStation розглядають можливий реліз Helldivers 2 для Xbox — чутки

Čytaty latynkoju
🤔 У PlayStation розглядають можливий реліз Helldivers 2 для Xbox — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У PlayStation розглядають можливий реліз Helldivers 2 для Xbox — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цьогорічний ігровий блокбастер Helldivers 2, який продовжує лідирувати у чартах продажів, стабільно тримає високий онлайн у Steam, демонструє, що сервісні ігри можуть бути не лише для викачування грошей з гравців, може отримати підкріплення від власників Xbox.

Нагадаємо, що гра є ексклюзивом PlayStation 5 та ПК, однак згідно з останніми чутками це може змінитися.

Під час останнього подкасту на The XboxEra інсайдер Shpeshal Nick, розповів, що наразі Sony перебуває на ранніх стадія обговорення можливості релізу Helldivers 2 для Xbox Series X|S:

Ми знаємо, що зараз у PlayStation новий генеральний директор, і я думаю, що новий генеральний директор може бути більш відкритим до певних речей. І я чув, що можуть бути якісь дуже, дуже ранні, попередні обговорення про можливість виходу Helldivers 2 на Xbox.

Звісно, що така інформація далека від конкретної, однак з огляду на невпинні успіхи гри цілком логічно з боку PlayStation було б розширити базу гравців коштом власників Xbox.

Відзначимо, що розробником Helldivers 2 є незалежна студія Arrowhead і PlayStation у цій ситуації виступає лише як видавець. Тому вихід цієї гри на консолях Xbox міг би бути не таким «болісним» кроком, як умовний реліз гри від своїх безпосередніх внутрішніх розробників на кшталт Naughty Dog та ін.

Нагадаємо, що у нас ви можете ознайомитися з оглядом Helldivers 2 від нашого автора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...