Реклама

😎 Розробники Helldivers 2 вважають, що ігри мусять «заслужити право монетизуватися»

Čytaty latynkoju
😎 Розробники Helldivers 2 вважають, що ігри мусять «заслужити право монетизуватися»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😎 Розробники Helldivers 2 вважають, що ігри мусять «заслужити право монетизуватися»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У ігровій студії Arrowhead, яка займалась розробкою Helldivers 2 вважають, що якщо ваша гра сфокусована на живому сервісі, воно все одно в першу чергу мусить «заслужити» своє право на монетизацію.

У виданні Eurogamer помітили, що гендиректор студії, Йоган Пілестедт, у Twitter (X) відповів одному з гравців, який подякував розробникам, що вони не переповнили Helldivers 2 «хижацькими мікротранзакціями».

На це Пілестедт відповів:

«Право на монетизацію треба заслужити» — я щиро в це вірю. Якщо люди хочуть підтримувати цю гру, у них є можливість, але ми ніколи нікого не примушуємо до цього.

У Eurogamer також передають також його інші слова про те, що розробники доклали усіх, щоб гра не перетворилася на pay-to-win.

Доволі цікавий підхід, який можна схарактеризувати як такий, що в основі гри ставить ґеймера, а не бажання студії швиденько відбити кошти на розробку купою мікротранзакцій, які просто унеможливлюють гру. Власне це саме те за що й вдячні гравці Helldivers 2.

Відзначимо, що сама гра також стала найуспішнішим релізом від PlayStation у Steam з рекордними показниками одночасного онлайну в ексклюзивах компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...