Реклама

🙅‍♂️ Larian не планує займатися розробкою сервісних ігор

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Larian не планує займатися розробкою сервісних ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ Larian не планує займатися розробкою сервісних ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як Larian офіційно заявила, що прощається з серією Baldur’s Gate, у студії відзначають в неї «є амбіції робити дійсно хороші рольові ігри, і цього достатньо». Розробники планують і надалі створювати цілісний продукт без додавання мікротранзакції та перетворення своїх проєктів у сервісні ігри.

Про це розповів голова Larian Свен Вінке у своєму інтерв’ю для GamesIndustry.biz. Він відзначив, що він хоче робити ігри, які мають початок, середину та кінець:

Я хочу робити ігри з початком, серединою і кінцем. Ось і все. Я маю на увазі, що немає нічого поганого в моделі сервісних ігор, я думаю, що тут є кілька чудових прикладів. Але це зовсім інший тип розробки.

Далі Вінке трішки розповів про наступну гру Larian, яка хоча й «містить низку речей, які ми не робили раніше», однак що можна з упевненістю сказати це те, що вона не отримає мікротранзакцій та не піде шляхом сервісності.

За його словами Larian це студія, яка скоріше концентрується на якості того, що вона робить, аніж на бажанні наживитися на трендах на кшталт впровадження в іграх NFT та інших речей:

Проблема в тому, що короткострокове мислення, особливо, схоже на торгівлю наркотиками — ви дійсно можете заробити дуже швидко, але ви завдаєте шкоди. Тож, чесно кажучи, цього більше не варто робити.

Нагадаємо, що раніше у Larian розповіли, наступна гра студії також вийде спочатку в дочасному доступі та за своїм масштабом навряд переплюне Baldur’s Gate 3.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...