Реклама

🙃 Наступна гра Larian також як і Baldur's Gate 3 вийде спочатку в дочасному доступі

Čytaty latynkoju
🙃 Наступна гра Larian також як і Baldur's Gate 3 вийде спочатку в дочасному доступі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Наступна гра Larian також як і Baldur's Gate 3 вийде спочатку в дочасному доступі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останнім часом у Larian доволі багато говорять про своє майбутнє. Наприклад ми уже знаємо, що у Baldur’s Gate 3 не буде продовження, чи доповнень від цієї студії, чи що навряд новий проєкт буде масштабнішим за цю гру.

Розробники чітко дали зрозуміти, що націлені уже на роботу над новими проєктами. До прикладу гендиректор Larian, Свен Вінке, раніше уже відзначав, що навіть завершив написання першого акту наступної гри.

Наразі ж у своїй розмові зі Стівеном Тотіло керівник з видавництва Larian Майкл Даус розповів, що наступна гра у дечому піде по стопах Baldur’s Gate 3.

Оскільки студія сам видає свої ігри, то за словами Дауса для таких розробників випуск ігор у дочасному доступі у сучасній ігровій індустрії є «єдиним способом». За його словами маркетинг наразі не такий ефективний для просування ігор, оскільки сам потребує великих коштів. Відповідно випуск ігор у ранньому доступі це можливість для розробників створити «соціальний резонанс» та справити враження на гравців, які й самі зуміють просунути гру. Однак звісно все залежить від самого проєкту та того наскільки він знайде відгук у гравців.

Тому Даус додав, що реліз гри в дочасному доступі це не те, що може бути під силу кожному. Відповідно, як у вас немає досвіду, тоді не варто це робити бездумно.

Однак оскільки Baldur’s Gate 3 частково завдячує своєму успіху релізом у ранньому доступі, що дозволило larian відшліфувати гру в геймплейному плані, то студія розглядає можливість випуску своєї наступної гри у такому ж форматі:

(Нова гра) також, ймовірно, буде в ранньому доступі.

В іншому місці в своєму інтерв’ю Даус назвав останні звільнення у індустрії «лажою» та відзначив, що це проблема, якої можна було уникнути.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...