Реклама

🤔 Наступна гра Larian навряд буде масштабнішою за Baldur's Gate 3

Čytaty latynkoju
🤔 Наступна гра Larian навряд буде масштабнішою за Baldur's Gate 3
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Наступна гра Larian навряд буде масштабнішою за Baldur's Gate 3
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова Larian нещодавно дав інтерв’ю для Eurogamer, у якому вирішив уточнити, що загалом не варто очікувати на те, що наступний проєкт студії буде масштабнішим за  Baldur’s Gate 3.

Розробники звісно зуміли привчити своїх фанатів до того, що з кожною новою грою їхній масштаб зростав. Під час у інтерв’ю у Свена Вінке вирішили нагадати його слова про те, що мріє про «дуже велику рольову гру, яка затьмарить їх усіх».

Однак, як виявилося мова була не про нову гру від Larian, до того ж Вінке відзначив, що його ймовірно не правильно зрозуміли:

Тож або (це було сказано) через те, що я був втомлений після перельоту або я сказав це неправильно…

Отже, це не дуже велика рольова гра, яка затьмарить їх усіх, яку ми зараз робимо. Я маю на увазі, що у нас є кілька — у нас є дві гри, які ми хочемо зробити, і ми насправді мали намір зробити їх після BG3, так що ми просто повернулися на цей шлях зараз. Вони великі та амбітні, це точно. Але я маю на увазі, я думаю, що з точки зору масштабу, BG3, напевно, вже достатньо хороша!

брама балдура

Вінке також підтвердив, що наступний проєкт від Larian відійде від D&D і буде відрізнятися від того, що студія уже робила:

Ну, це не D&D. Тож ми — нові в тому сенсі, що це відрізняється від того, що ми робили раніше. Все ще досить знайоме, але інше. Я маю на увазі, як: тон, стиль, спосіб виконання, для нас, безумовно, нові. І я думаю, дуже привабливі. Я б із задоволенням розповів про нього, тому що я в захваті від нього, але не можу сказати більше. Але в цьому сенсі це нове.

Окрім цього бос Larian відзначив, що успіх Baldur’s Gate 3 студії значно зрости — з 50 співробітників у 2014 році до 470 розробників. Водночас він додав, що хороші результати гри також забезпечили студію на роки вперед і відповідно студія менш впливова до ризиків і може дозволити експерименти.

Раніше Свен Вінке також розповів, що на певному етапі розробки Baldur’s Gate 3 один з лиходіїв гри міг бути вашим компаньйоном.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...