Реклама

🤔 Take-Two скорочує 5% співробітників та скасовує неанонсовані проєкти, попри обіцянку не робити цього

Čytaty latynkoju
🤔 Take-Two скорочує 5% співробітників та скасовує неанонсовані проєкти, попри обіцянку не робити цього
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Take-Two скорочує 5% співробітників та скасовує неанонсовані проєкти, попри обіцянку не робити цього
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець GTA VI компанія Take-Two Interactive оголосила про скорочення 5% співробітників та скасування кількох ще неанонсованих проєктів.

Видання IGN повідомляє, що під звільнення потрапило близько 579 працівників. У своїй заяві Take-Two відзначає, що «закриває кілька проєктів, які перебувають на стадії розробки, і впорядковує свою організаційну структуру». Своєю чергою це тягне за собою звільнення працівників.

У Take-Two таким чином сподіваються, що цей крок дозволить заощадити близько $165 мільйонів доларів на рік, що звісно виглядає доволі дивно на фоні загальних успіхів компанії з продажами GTA V та новою частиною, яка однозначно отримає не менший комерційний успіх.

Однак найцікавіше у цій ситуації це те, що раніше гендиректор компанії Штраус Зельник запевняв усіх, що скорочень не буде.

Під час останнього фінзвіту зауважувалося, що у Take-Two працюють над «значним скороченням витрат», але у компанії також запевняли, що наслідком цього не буде уже звичне для 2024 року скорочення своїх працівників.

Ми ще не почали розбиратися з цим питанням. Я лише зазначу, що найбільшою статтею наших витрат є маркетинг. Ми думаємо, що можемо її оптимізувати. У нас також є витрати на послуги третіх сторін, програмне забезпечення, інших постачальників, послуги з постачання. І ми завжди знаходимо можливості для цього. Найважче — це звільняти колег, і наразі ми не плануємо цього робити.

Штраус Зельник

Також раніше інсайдер повідомив, що Take-Two почала підготовку до анонсу нової Mafia.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...