Реклама

🤔 Take-Two невдовзі може анонсувати нову Mafia — інсайдер

Čytaty latynkoju
🤔 Take-Two невдовзі може анонсувати нову Mafia — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Take-Two невдовзі може анонсувати нову Mafia — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фанати серії ігор Mafia уже, мабуть, зачекалися не те щоб на нову гру, а хоча б на анонси стосовно неї. Проте за словами інсайдера невдовзі «мафіозі» можуть потішити новинами стосовно Mafia 4.

Інсайдер Kurakasis у своєму дописі у Twitter (X) повідомляє, що видавець Take-Two готуються впродовж наступного місяця зробити анонс нової гри у франшизі Mafia. За його словами наразі компанія почала підготовку до цього:

Я можу сказати вам, що кілька днів тому компанія Take-Two почала підготовку до анонсу у серії Mafia

Мені важко визначити часові рамки, але у випадку з Judas я бачив, що вони готувалися до виходу нового трейлера приблизно за 3-4 тижні до його виходу, тож... Скоро.

Звісно, що ці слова можна сприймати по різному, однак раніше Kurakasis уже, наприклад, ще до офіційного анонсу повідомляв повну назву нової гри про Індіана Джонса. Хоча як завжди варто сприймати такі «інсайди» з дрібкою солі та чекати на офіційні анонси, адже у випадку з Take-Two можна говорити, що видавець наразі більше сконцентрований в першу чергу на GTA VI.

Нагадаємо, що остання гра у «мафіозній» серії вийшла ще у 2016 році та була не надто прихильно сприйнята гравцями, хоча після цього їх зуміли потішити ремейком першої частини, що вийшов у 2020 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...