Реклама

👀 Фінзвіт Take-Two — «скорочення витрат», натяк на кількість проданих Xbox Series X|S та традиційні успіхи GTA V

Čytaty latynkoju
👀 Фінзвіт Take-Two — «скорочення витрат», натяк на кількість проданих Xbox Series X|S та традиційні успіхи GTA V
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Фінзвіт Take-Two — «скорочення витрат», натяк на кількість проданих Xbox Series X|S та традиційні успіхи GTA V
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Take-Two разом із іншими компаніями поділилися своїм фінансовим звітом за попередній квартал. Загалом мало кого може здивувати інформація про те, що люди й надалі купують GTA V, яка впевнено рухається до позначки у 200 млн копій. Водночас разом із цим є й кілька цікавих деталей.

Звісно, що фінансовий звіт у першу чергу відзначає власні успіхи Take-Two, яка похвалилася тим, що флагман компанії GTA V уже розійшлася тиражем у 195 млн копій, тобто додала ще 5 млн за минулий квартал. Також Red Dead Redemption II продовжує нагадувати про себе з 61 млн проданих копій.

Щодо GTA VI, то про неї загалом не згадувалося, окрім того, що Take-Two очікує зростання прибутків на початку 2025 року, саме тоді, коли грама має вийти на PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Також гендиректор компанії, Штраус Зельник, відзначив, що злив трейлера GTA VI жодним чином не вплинув на неї. Хоча лише дещо розчарував розробників.

Це дивовижно, коли анонс трейлера стає величезною новиною, а потім ми були дуже задоволені, коли трейлер облетів весь інтернет... так що ми не могли бути щасливішими або більш схвильованими. Що стосується витоку, то це завжди розчаровує команду, але, зрештою, я не думаю, що це нам зашкодило.

Щодо фінзвіту, то у ньому також відзначається, що у Take-Two працюють над «значним скороченням витрат». Водночас у компанії запевняють, що наслідком цього не буде уже звичне для 2024 року скорочення своїх працівників.

Ми ще не почали розбиратися з цим питанням. Я лише зазначу, що найбільшою статтею наших витрат є маркетинг. Ми думаємо, що можемо її оптимізувати. У нас також є витрати на послуги третіх сторін, програмне забезпечення, інших постачальників, послуги з постачання. І ми завжди знаходимо можливості для цього. Найважче — це звільняти колег, і наразі ми не плануємо цього робити.

Штраус Зельник

Щодо цікавих деталей зі звіту Take-Two то увагу привертають дані про продажі консолей поточного покоління. У своїй презентації компанія відзначила, що станом на 31 грудня 2023 року продано уже 77 мільйонів консолей 9 покоління тобто PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Можна згадати, що у Sony нещодавно повідомляли про понад 50 млн проданих PlayStation 5. Таким чином можна припускати, що кількість проданих Xbox Series X|S наразі становить близько 26-27 млн консолей.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...