Реклама

👀 Геймдиректор Baldur's Gate 3, Свен Вінке, уже завершив перший акт свого наступного проєкту

Čytaty latynkoju
👀 Геймдиректор Baldur's Gate 3, Свен Вінке, уже завершив перший акт свого наступного проєкту
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Геймдиректор Baldur's Gate 3, Свен Вінке, уже завершив перший акт свого наступного проєкту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Геймдиректор Baldur’s Gate 3, а також голова Larian, Свен Вінке, відзначив, що «нарешті розібрався» з першим актом свого наступного проєкту після чотирьох місяців роботи.

У своєму Twitter (X) Вінке відзначив, що переписав, відкинув та переглянув безліч ідей з моменту релізу Baldur’s Gate 3 й «нарешті зрозумів, яким має бути перший акт тієї речі, над якою я працював».

Звісно, якщо ви фанат проєктів Larian це буде для вас гарна новина. Однак наразі взагалі не відомо, що це може бути. Також сам Вінке відзначає, що зараз зарано говорити про цей проєкт щось конкретне, оскільки на той час, коли наступна гра студії буде готова до показу, вона, швидше за все, буде виглядати зовсім інакше, ніж те, що він може показати зараз.

Вінке також одразу відкинув припущення гравців, що це може бути DLC до Baldur’s Gate 3, адже зауважив, що це «не те, що ви думаєте».

Загалом Вінке зумів розпалити інтерес фанатів Larian до нового проєкту, однак звісно, що на нього точно доведеться зачекати. Хоча навряд це велика проблема, адже Baldur’s Gate 3 вийшла відносно нещодавно, а контенту у ній достатньо щоб згаяти свій час.

Нагадаємо, що раніше наративний дизайнер Baldur’s Gate 3 відзначив, що гра настільки масштабна, що у ній «є багато речей, які люди будуть відкривати» включно з розробниками роками.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...