Реклама

🙅‍♂️ Розробники The Witcher 4 запевняють, що це не буде копія третьої частини з кращою графікою

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ Розробники The Witcher 4 запевняють, що це не буде копія третьої частини з кращою графікою
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ Розробники The Witcher 4 запевняють, що це не буде копія третьої частини з кращою графікою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З моменту релізу The Witcher 3: Wild Hunt пройшло уже майже десять років і звісно, що ґеймери уже були б не проти й отримати нову частину пригод.

З останнього фінансового звіту CD Projekt RED стало відомо, що наразі компанія кинула усі свої сили на розробку The Witcher 4. Над грою уже працює понад 400 розробників із 627. Однак наразі про гру все ще мало що відомо. Проте в рамках брифінгу про прибутки гендиректор CDPR, Міхал Новаковский, пролив трішки світла на те, що варто очікувати від майбутньої гри.

За його словами гравцям не варто очікувати на копію The Witcher 3 лише з покращеною графікою. Розробники у новому проєкті хочуть розширити власні межі та здивувати ґеймерів:

Коли справа доходить до ризиків інноваційних елементів — створення нової гри завжди є творчим ризиком, тим більше, що ми намагаємося вийти на нові кордони і дослідити нові області; це те, чого ми насправді не робили раніше. Це, безумовно, досить широкий мазок, але я не можу заглиблюватися в деталі, не говорячи про гру як таку. Думаю, я хочу сказати, що вам не варто очікувати щось на кшталт The Witcher 3 в новому одязі.

Звісно, що навряд у CDPR оминуть повторення вдалих елементів третьої частини гри, однак за словами Новаковського у The Witcher 4 додадуть «нові елементи геймплею і нові механіки, яких ви не бачили в наших попередніх іграх». За його словами нова гра «це не просто повторення того, що було раніше».

Також у нього поцікавилися тим, коли варто очікувати на реліз нового «Відьмака», однак гендиректор відзначив, що «розкриття дат релізу є частиною маркетингового плану, і це не те, що ми хочемо робити тут».

Раніше у CD Projekt RED відзначили, що компанія не планує додавати мікротранзакції до своїх однокористувацьких ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...