Реклама

📊 Фінзвіт CD Projekt RED: другий найприбутковіший рік, успіхи Cyberpunk 2077 та The Witcher 4

Čytaty latynkoju
📊 Фінзвіт CD Projekt RED: другий найприбутковіший рік, успіхи Cyberpunk 2077 та The Witcher 4
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📊 Фінзвіт CD Projekt RED: другий найприбутковіший рік, успіхи Cyberpunk 2077 та The Witcher 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У CD Projekt RED поділилися своїми результатами за фінансовий 2023 рік і загалом він видався другим найкращим в історії студії за доходами.

Загалом зі звіту можна дізнатися, що за цей рік компанія отримала понад $120 млн чистого прибутку. За словами фінансового директора Пьотра Нелюбович для CDPR це другий найкращий рік у історії і досягти цього результату компанії дозволив реліз DLC «Ілюзія свободи» до Cyberpunk 2077, яке придбало близько 5 млн гравців, а також сильний інтерес до серії ігор The Witcher.

Водночас найприбутковішим роком для CDPR залишається 2020 рік, коли власне вийшла Cyberpunk 2077. З того часу гра принесла розробникам близько $750 млн.

Однак ця гра для CDPR уже за словами самих розробників уже пройдений етап і зі звіту можна дізнатися й деяку інформацію стосовно майбутніх ігор студії.

Загалом наразі до роботи над різноманітними проєктами залучено 627 розробників більша частина з яких займається проєктом Polaris.

Під цією кодовою назвою розробляється наступна гра у серії The Witcher і до роботи над нею залучено 403 розробники. Водночас над сиквелом Cyberpunk наразі працює 47 осіб, а підтримкою оригінальної гри все ще займається 17 людей.

Відзначимо, що команда розробників нового «Відьмака» зросла порівняно з останніми повідомленнями, коли відзначалося. Що над грою працює 330 розробників.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...