Реклама

🙅‍♂️ CD Projekt RED не планує додавати мікротранзакції до своїх однокористувацьких ігор

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ CD Projekt RED не планує додавати мікротранзакції до своїх однокористувацьких ігор
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ CD Projekt RED не планує додавати мікротранзакції до своїх однокористувацьких ігор
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як CD Projekt RED поділилася своїми фінансовими результатами за 2023 рік, а також трішки розповіла й про майбутні плани, фінансовий директор компанії Пьотр Нелюбович згодом також прокоментував одне з питань, яке останнім часом турбує багатьох ґеймерів.

Як передає Insider Gaming за словами фіндиректора CDPR студія не розглядає жодних можливостей з додавання мікротранзакцій до своїх ігор. Водночас мова іде про однокористувацькі ігри компанії, але у випадку з мультиплеєрними проєктами поява цих речей все-таки можлива:

Ми не бачимо місця для мікротранзакцій в однокористувацьких іграх, але не виключаємо, що будемо використовувати це рішення в майбутньому для багатокористувацьких проєктів.

Загалом це те твердження, яке може заспокоїти багатьох фанатів проєктів CDPR, а також демонструє, що компанія загалом впевнена у власних проєктах та їхній фінансовій успішності без додання окремих внутрішньоігрових платежів.

Відзначимо, що нещодавно на релізі Dragon’s Dogma 2 гравці у Steam обвалили рейтинг гри через те, що у ній присутні мікротранзакції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...