Реклама

👀 Хірокі Тотокі новий, але тимчасовий гендиректор PlayStation

Čytaty latynkoju
👀 Хірокі Тотокі новий, але тимчасовий гендиректор PlayStation
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Хірокі Тотокі новий, але тимчасовий гендиректор PlayStation
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився березень і разом з ним закінчилася довга історія Джима Раяна у PlayStation, який полишив свою посаду генерального директора після майже 30 років роботи у компанії.

З 1 квітня до виконання обов’язків як гендиректор PlayStation вступає Хірокі Тотокі. Відзначимо, що він є операційним та фінансовим директором Sony і збереже ці обов’язки й надалі, оскільки його робота у PlayStation буде тимчасовою на момент пошуку справжнього наступника Джима Раяна на цій посаді.

Як раніше відзначалося:

Пан Тотокі тісно співпрацюватиме з головою та генеральним директором Sony Group Corporation Кенічіро Йошида та командою керівників SIE, щоб допомогти визначити наступну главу майбутнього PlayStation, включаючи спадкоємність ролі генерального директора SIE.

Беручи до уваги те, що Тотокі є все-таки тимчасовою особою на посаді гендиректора PlayStation, тому не варто очікувати на якісь кардинальні зміни найближчим часом.

Хоча можна згадати його нещодавні заяви про те, що PlayStation варто задуматися над збільшенням доходів коштом мультиплатформності своїх ексклюзивів.

Щодо Джима Раяна, то відзначимо, що він приєднався до Sony Computer Entertainment Europe (яка згодом була перейменована в Sony Interactive Entertainment Europe) в 1994 році і з того часу займав кілька керівних посад у компанії перш ніж був призначений президентом і генеральним директором SIE.

Також раніше Джим Раян назвав найкращі ігри PlayStation у кожному поколінні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...