Реклама

😮 Голова PlayStation, Джим Раян, покине компанію у 2024 році

Čytaty latynkoju
😮 Голова PlayStation, Джим Раян, покине компанію у 2024 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Голова PlayStation, Джим Раян, покине компанію у 2024 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Президент і генеральний директор Sony Interactive Entertainment (SIE), Джим Раян, залишить свою посаду та піде на пенсію в березні наступного року після майже 30 років роботи в PlayStation.

Про це SIE повідомила у своєму пресрелізі, а також і сам Раян у своєму листі до спільноти, де відзначив причини відходу:

Це рішення далося мені нелегко, і я дуже люблю SIE та нашу спільноту, але останнім часом мені стає дедалі важче знаходити правильний баланс між моїм домом у Великій Британії та роботою в США.

Він також відзначив, що вдячний можливості, яку отримав, адже він очолював компанію, «яка виробляє продукти, що впливають на мільйони життів». Раян додав, що:

Я безмежно пишаюся тим, чого ми досягли, і дуже оптимістично дивлюся на майбутнє Sony Interactive Entertainment.

Щодо заміни Раяна, то SIE повідомляє, що головний операційний і фінансовий директор Sony Хірокі Тотокі візьме на себе роль голови PlayStation у жовтні, а з 1 квітня 2024 року він стане тимчасовим генеральним директором PlayStation.

Пан Тотокі тісно співпрацюватиме з головою та генеральним директором Sony Group Corporation Кенічіро Йошида та командою керівників SIE, щоб допомогти визначити наступну главу майбутнього PlayStation, включаючи спадкоємність ролі генерального директора SIE.

Повз цю новину також не пройшов і бос Xbox Філ Спенсер, який відзначив, що Джим Раян «зробив великий внесок у нашу індустрію» та подякував за його 30 років роботи і побажав «всього найкращого в тому, чим він буде займатися далі».

Відзначимо, Раян приєднався до Sony Computer Entertainment Europe (яка згодом була перейменована в Sony Interactive Entertainment Europe) в 1994 році і з того часу займав кілька керівних посад у компанії перш ніж був призначений президентом і генеральним директором SIE.

Нагадаємо, що нещодавно Джим Раян відзначив, що для PlayStation основою залишатимуться сюжетно орієнтовані ігри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...