Реклама

😮 У Sony хочуть збільшити прибутки PlayStation за рахунок мультиплатформи для ексклюзивів

Čytaty latynkoju
😮 У Sony хочуть збільшити прибутки PlayStation за рахунок мультиплатформи для ексклюзивів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 У Sony хочуть збільшити прибутки PlayStation за рахунок мультиплатформи для ексклюзивів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що у Sony можуть, взяти на майбутнє підхід до релізу своїх ексклюзивів, як мінімум за прикладом Helldivers 2.

Президент Sony Хірокі Тотокі під час дзвінка про прибутки компанії після оприлюднення фінансового звіту за попередній квартал висловив свої пропозиції, щодо того як можна підняти доходи PlayStation.

Він вважає, що варто розглядати модель із випуском своїх ексклюзивних ігор на інших платформах.

У минулому, як ви всі знаєте, ми хотіли популяризувати консолі. І тайтл був чимось — і першокласний тайтл мав на на меті зробити апаратне забезпечення або консоль популярною, чи не так? Але в цьому є синергія. Тож якщо у нас є сильний першокласний контент, то не лише для нашої консолі, але й для інших платформ, наприклад, комп'ютерів. А першокласний контент можна розвивати за допомогою мультиплатформ, і це може сприяти збільшенню операційного прибутку. Тож це ще один напрямок, який ми хочемо відстежувати. Я особисто вважаю, що існують можливості для покращення доходів.

Звісно, що дане твердження від Тотокі є доволі розпливчатим та туманним. Однак з нього можна зрозуміти, що у компанії можуть розглядати можливість випуску своїх ексклюзивів не лише для консолей PlayStation.

Звісно навряд варто очікувати, що у Sony готуються випускати умовну третю частину The Last of Us на Xbox. Скоріше за все мова іде про те, щоб взяти за приклад модель із релізом Helldivers 2, яка одночасно вийшла на PS5 та ПК і стала найуспішнішим запуском компанії у Steam.

Тому, можливо, з часом варто очікувати як мінімум на те, що ексклюзиви PlayStation можуть отримувати одночасний реліз із ПК, чи навіть потенційною Nintendo Switch 2.

Однак наразі це все не більше ніж припущення і звісно з часом ми побачимо, яку стратегію для підвищення своїх доходів оберуть у Sony.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...