Реклама

😮 PlayStation скорочує близько 900 співробітників та закриває студію в Лондоні

Čytaty latynkoju
😮 PlayStation скорочує близько 900 співробітників та закриває студію в Лондоні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 PlayStation скорочує близько 900 співробітників та закриває студію в Лондоні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цьогорічні скорочення в ігровій індустрії тепер дісталися й до PlayStation. Згідно з новим дописом у офіційному у блозі компанії Sony повідомила про плани звільнити близько 900 своїх співробітників по всьому світу, що загалом становить 8% від усіх працівників компанії.

Президент PlayStation Джим Раян, який покине цю посаду у березні, також поділився копією свого листа, який він розіслав співробітникам, де відзначив, що «зосереджується на довгостроковій стійкості компанії» і відповідно оптимізує ресурси, щоб відповідати стандартам клієнтів.

PlayStation планує закрити свою студію в Лондоні, що відповідала за VR-ігри, також відбудуться скорочення в студії Firesprite та ін.

Щодо звільнень Раян у своїй заяві відзначив:

Це неймовірно талановиті люди, які були частиною нашого успіху, і ми дуже вдячні за їхній внесок. Однак індустрія дуже змінилася, і ми повинні бути готовими до майбутнього, щоб підготувати бізнес до того, що чекає на нас попереду. Ми повинні виправдати очікування розробників і геймерів та продовжувати розвивати майбутні технології в іграх, тому ми зробили крок назад, щоб переконатися, що ми готові продовжувати надавати найкращий ігровий досвід для спільноти.

Також раніше стало відомо, що попит на PlayStation Portal за словами Sony «продовжує перевищувати наші очікування».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...