Реклама

😮 Попит на PlayStation Portal «продовжує перевищувати наші очікування» — Sony

Čytaty latynkoju
😮 Попит на PlayStation Portal «продовжує перевищувати наші очікування» — Sony
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Попит на PlayStation Portal «продовжує перевищувати наші очікування» — Sony
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За словами Хіромі Вакаі, віцепрезидентки PlayStation з управління продуктами, у Sony не очікували шаленого попиту на PlayStation Portal з яким зіткнулися у компанії.

Про це вона розповіла у коментарі для журналіста Стівена Тотіло. Вакаі розповіла, що незвичний новий девайс для віддаленої гри на PlayStation 5 має шалену популярність серед покупців:

Хоча ми не можемо поділитися цифрами, попит продовжує перевищувати наші очікування.

Також вона вирішила додатково прокоментувати те, що попри свій формфактор це не повноцінна портативна консоль, адже вона транслює ігри з вашої PS5 на пристрій за допомогою Wi-Fi.

Вакаі розповіла, що у Sony загалом не планували створювати девайс аналогічний PSP, чи PS Vita, які отримували спеціальні ігри. Одна з причин такого рішення це бажання зменшити навантаження для розробників ігор, яким би довелося мати додаткову роботу, як це було у випадку з попередніми портативками Sony.

Початкова ідея дистанційної гри на PlayStation Portal виникла з нашої мети — надати високоякісний консольний ігровий досвід в руках гравців. Ми припускали, що зможемо досягти цієї мети за доступною ціною, використовуючи технічне рішення, яке часто називають «тонким клієнтом» (Thin Client) (система, яка виконує більшість процесів на серверах, а не на локальному обладнанні), зберігаючи при цьому всі функції бездротового контролера DualSense і екран, здатний відображати контент з чітким зображенням і текстом.

Вона також додає, що загалом у компанії не існувало дискусії стосовно портативної консолі:

Початкові обговорення цього продукту почалися з питання, як розширити ігровий досвід консолі PS5, а не випускати окремий портативний пристрій.

Нагадаємо, що Sony анонсувала PlayStation Portal у травні минулого року, а у продаж вона поступила вже у листопаді за ціною у $199.99.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...