Реклама

👀 Baldur's Gate 3 розійшлася накладом у «понад 10 млн» проданих копій гри

Čytaty latynkoju
👀 Baldur's Gate 3 розійшлася накладом у «понад 10 млн» проданих копій гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Baldur's Gate 3 розійшлася накладом у «понад 10 млн» проданих копій гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Жодного сумніву немає у тому, що Baldur’s Gate 3 це дійсно успішна гра, яка вийшла минулого року. Однак розробники зі студії Larian досі не ділилися одним із факторів, яким також можна виміряти усіх — продажі гри.

Можна згадати, що на момент релізу гри лише на ПК у Steam було зафіксовано близько 800 тис. одночасних гравців. Звісно, це означає, що Baldur’s Gate 3 безперечно розійшлася тиражем у близько мільйона копій, а додайте сюди PS5 та Xbox Series S|X то можна впевнено говорити, що гра має успішні продажі. Проте на скільки?

Саме на це питання наразі поділився «неофіційною» відповіддю. Директор з видавництва Larian, Майкл Даус, у своєму Twitter (X).

За його словами наразі Baldur’s Gate 3 налічує понад 10 млн гравців. Про це він розповів у треді, де він відповів на «погрози та токсичність», які отримують розробники та команди спільноти щодо модів до гри. Даус каже, що студія працює над нещодавно анонсованою підтримкою кросплатформних модів незабаром докладно розповість про це.

Це гра, яка за дуже короткий проміжок часу пройшла шлях від приблизно 2 мільйонів гравців до більш ніж 10, тож природно, що розмова стає все більш каламутною та складною. Але для того, щоб підтримувати той самий рівень діалогу, нам потрібно, щоб люди розуміли, що ці розмови потребують часу.

Щодо токсичності про яку пише Даус, то ймовірно вона стосується тих гравців, які невдоволені, що моди злітають з кожним офіційним оновленням гри і звісно це саме те над чим наразі працюють у Larian.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...