Реклама

😮 Baldur's Gate 3 — у Larian працюють над офіційною підтримкою модів для ПК та консолей

Čytaty latynkoju
😮 Baldur's Gate 3 — у Larian працюють над офіційною підтримкою модів для ПК та консолей
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Baldur's Gate 3 — у Larian працюють над офіційною підтримкою модів для ПК та консолей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У студії Larian вирішили піти на зустріч модерам та анонсують, що пізніше цього року Baldur’s Gate 3 отримає офіційну підтримку модів. Тобто до прикладу любителям «покращити» свою гру не доведеться щоразу перевстановлювати моди з кожним новим офіційним оновленням гри від розробників.

Інформацією про те, що Larian планує офіційну підтримку спільноти модерів поділився у Twiiter (X) Майкл Даус, керівник з видавництва студії. У реплаї на допис про чергове оновлення гри він відзначив, що хоча розробники не полюбляють розповідати про ще не готові речі, однак він повідомив, що офіційна підтримка модів з’явиться уже цього року і навіть не лише для ПК-гравців.

У продовженні свого твіту він також відзначив:

У нас є система, але вона потребує тестування, і над нею ще треба працювати. Ми в захваті від цього. Я розумію, що це відстійно, коли гра оновлюється, а моди ламаються. Наша команда спільноти почне спілкуватися зі спільнотою модоробів та зациклюватися на них. А поки що робота триває.

baldur's gate брама балдура

Водночас дещо ширшою відповіддю стосовно цього поділився старший стратегіст спільноти (senior community strategist) у Larian у своєму Discord:

Ми працюємо над офіційною підтримкою модів, і працюємо вже деякий час. Ми хочемо для вас найкращого, що включає в себе створення конвеєра, який дозволить авторам модів випускати свої модифікації на різних платформах. Разом з власниками платформ ми працюємо над тим, щоб зробити це реальністю, і формуємо команду для підтримки кураторства модів. Ми прагнемо запропонувати підтримку модифікацій для таких речей, як класи, інтерфейс, кастомізація, заклинання, а також певні ресурси та ігрові механіки. Оскільки це нелегке завдання, ми сподіваємося представити початкові етапи підтримки модифікацій у нашому наступному великому патчі, до якого ще кілька місяців. Хоч як би ви зараз не були розчаровані, ми прагнемо працювати з вами над цим — і плануємо зв'язатися з популярними авторами модів, щоб поговорити з ними і попрацювати разом, щоб уникнути проблем у майбутньому.

Нагадаємо, що Baldur’s Gate 3 вийшла у серпні минулого року на ПК, згодом у вересні на PlayStation 5 та у грудні на Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...