Реклама

🤏 Baldur's Gate 3 не вистачило 4 тис. гравців щоб обійти Hogwarts Legacy у Steam

Čytaty latynkoju
🤏 Baldur's Gate 3 не вистачило 4 тис. гравців щоб обійти Hogwarts Legacy у Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤏 Baldur's Gate 3 не вистачило 4 тис. гравців щоб обійти Hogwarts Legacy у Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через тиждень з моменту свого релізу Baldur’s Gate 3 зуміла впритул наблизитися до Hogwarts Legacy у Steam. За свій другий вікенд гра зуміла поставити власний рекорд за кількістю гравців, які одночасно перебували у ній.

Згідно зі статистикою Steam наразі рекорд гри становить 875 343 гравці. Нагадаємо, що за перший день ця кількість становила 472 136. Як бачимо, результат за тиждень покращився в майже два рази.

Однак Baldur’s Gate 3 не вистачило всього майже 4 000 ґеймерів для того, щоб обійти Hogwarts Legacy, яка наразі тримає цьогорічний рекорд за одночасною грою — 879 308 осіб.

Хоча з огляду на невпинне зростання інтересу до гри, можливо, наступні вихідні можуть все-таки вивести гру на перше місце у цьогорічному рейтингу. З іншого боку, дивлячись на ігри жанру, як у Baldur’s Gate 3, то гра точно має найуспішніший запуск на платформі Valve.

Відзначимо, що Baldur’s Gate 3 наразі вийшла лише для ПК. Реліз на PS5 запланований на 6 вересня, а ось потенційний реліз для Xbox все ще не має конкретної дати. У Larian відзначають, що є проблеми з грою для Xbox Series S.

Нагадаємо, що напередодні голова Larian Studios Свен Вінке розповів, що не очікував такого великого успіху від Baldur’s Gate 3. Він взагалі побоювався того, що пік популярності гри припав на період раннього доступу. Хоча, як бачимо, цього не сталося.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...