Реклама

🌚 GameStop рекламувала передплату Xbox як Microsoft Game Pass

Čytaty latynkoju
🌚 GameStop рекламувала передплату Xbox як Microsoft Game Pass
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 GameStop рекламувала передплату Xbox як Microsoft Game Pass
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останній тиждень точно не був легким для фанатів Xbox, спочатку чутки про те, що платформа може відмовитися від ексклюзивності своїх ігор, потім заява Філа Спенсера, що наступного тижня компанія усе це прокоментує та розповість про бачення майбутнього Xbox і ось тепер масла у вогонь підлила GameStop.

Відома мережа, яка торгує відеоіграми консолями та ін., вирішила випустити рекламу Game Pass, однак на фоні усіх останніх чуток вона змусила фанатів Xbox трішки запанікувати, адже GameStop вирішила назвати передплату Microsoft Game Pass.

Таку рекламу шанувальники платформи сприйняли як натяк на можливі зміни про які останнім часом циркулюють чутки. Багато хто вирішив, що тепер ігрова передплата Xbox втратить свою ексклюзивність та під брендом Microsoft буде доступною на інших платформах.

 

 

Однак після того, як усе почало набирати обертів Джез Корден з Windows Central прокоментував усю цю паніку та «загасив вогонь». Він відзначив, що GameStop самі придумали використати таке брендування Game Pass і це ніяк не пов’язано з бажанням у Xbox чи Microsoft. Тобто це не більше ніж «хибодрук».

Потім користувачі також знайшли і раніші згадки Game Pass під брендом Microsoft. Тобто відзначається, що це не щось нове і загалом походить від того, що Xbox загалом частиною Microsoft. Після цього GameStop видалила свій пост у Twitter (X), що може підтверджувати, що це була власне ініціатива торгової мережі.

Після цього Джеймс Корден та інші вирішили відзначити той факт, що неофіційні облікові записи, які займаються новинами по Xbox, самі штучно розганяють усю нещодавню ситуацію та зайвий раз без потреби розпалюють фанатів цієї платформи.

Тому це лише лишній раз доводить, що в першу чергу варто слідкувати за офіційними джерелами та перевіреними особами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...