Реклама

🎮 Fortnite може повернутися на iOS в ЄС вже цього року

Čytaty latynkoju
Unsplash
🎮 Fortnite може повернутися на iOS в ЄС вже цього року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Fortnite може повернутися на iOS в ЄС вже цього року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники Fortnite оголосили, що повернуть гру на iOS в країнах Євросоюзу у 2024 році та випустять її через мобільну версію Epic Games Store.

Варто зазначити, що повернення гри стане можливим завдяки тому, що Apple дозволить розробникам поширювати свої програми у ЄС за межами App Store. Це пов’язано з новим законодавством ЄС, чим й скористалися в Epic Games.

Пам’ятаєте Fortnite на iOS? Пізніше цього року Fortnite повернеться в Європу на iOS через Epic Games Store. Відзначимо DMA – важливий новий закон у ЄС, який робить це можливим. Apple, світ спостерігає.

Fortnite

Нагадаємо, наразі у Fortnite вже йде 5 сезон, проте користувачі iOS не отримали доступу до нових режимів, оскільки гра на пристроях Apple не оновлювалась з 2 сезону.

З часів, коли вийшов 3 сезон гри, Epic Games була втягнута в судовий процес з Apple та Google, який виник через те, що Epic Games виступила проти високої комісії компаній за транзакції на своїх платформах.

Наприкінці 2023 року розробнику Fortnite вдалося виграти справу проти Google. Тепер, хоч це й не перемога у суді, Epic Games перемогла й Apple.

Раніше ми розповідали, що у Японії теж готуються змусити Apple дозволити стороннє встановлення застосунків.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...