Реклама

🔎 The Pokemon Company «має намір розслідувати» Palworld на предмет порушення інтелектуальних прав

Čytaty latynkoju
🔎 The Pokemon Company «має намір розслідувати» Palworld на предмет порушення інтелектуальних прав
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔎 The Pokemon Company «має намір розслідувати» Palworld на предмет порушення інтелектуальних прав
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гра Palworld, яку називають «покемонами з автоматами» та яка уже кілька днів поспіль не полишає стрічки новин, все-таки зацікавила The Pokemon Company.

Хоча гра й зроблена у іншому жанрі, багато монстрів Palworld мають разючу схожість саме з покемонами. Користувачі навіть відзначають, що Palworld сплагіатила ресурси з ігор з Pokémon Scarlet та Violet.

Звісно, що це, а також величезний успіх гри уже не можуть просто ігнорувати у The Pokemon Company. Відзначимо, що уже на 6 день з релізу Palworld розійшлась тиражем у понад 8 млн копій.

Наразі The Pokemon Company оприлюднила заяву, у якій відзначила, що «отримала багато запитів щодо сторонніх ігор» схожих на покемонів. Хоча у заяві не називається Palworld, але загалом з натяків зрозуміло, що мова іде саме про неї:

Ми отримали багато запитів щодо гри іншої компанії, випущеної в січні 2024 року. Ми не надавали жодного дозволу на використання інтелектуальної власності або активів Pokemon у цій грі. Ми маємо намір провести розслідування та вжити відповідних заходів щодо будь-яких дій, які порушують права інтелектуальної власності, пов'язані з Pokemon. Ми продовжуватимемо плекати та розвивати кожного покемона та його світ, а також працюватимемо над тим, щоб об'єднати світ за допомогою покемонів у майбутньому.

The Pokémon Company

Нагадаємо, що раніше творець Palworld розповів, якими проєктам надихався при створенні своєї гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...