Реклама

🤔 Колишній юрист Pokémon Company назвав Palworld «нісенітницею»

Čytaty latynkoju
🤔 Колишній юрист Pokémon Company назвав Palworld «нісенітницею»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Колишній юрист Pokémon Company назвав Palworld «нісенітницею»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній директор з правових питань The Pokémon Company International заявив, що гра Palworld, яку охрестили як «покемони зі зброєю», виглядає як «нісенітниця про крадіжку».

Дон Макгоуєн майже 12 років очолював юридичний відділ компанії Pokémon Company. В інтерв’ю Game File юрист прокоментував Palworld на тлі заяв про те, що розробник гри, студія Pocketpair, нібито сплагіатила дизайн з серії Pokémon.

Це виглядає як звичайна нісенітниця про крадіжку, яку я бачив тисячу разів на рік, коли був головним юридичним директором Pokémon. Я просто здивований, що це зайшло так далеко.

Дон Макгоуєн

Варто зазначити, що попри суттєво інший стиль гри, багато монстрів Palworld мають разючу схожість з покемонами. Проте один з користувачів X (Twitter) стверджує, що має докази, що Palworld сплагіатила саме ресурси з ігор з Pokémon Scarlet та Violet.

Своєю чергою генеральний директор Pocketpair Такуро Мізобе опублікував відповідь на звинувачення у плагіаті, де закликав перестати ображати художників Palworld.

Нагадаємо, що Palworld вийшла у ранньому доступі лише 19 січня та не полишає оновлювати свої рекорди. Наразі гра доступна на ПК, Xbox One та Series X|S, а також вона є у Game Pass. Водночас раніше розробники повідомили, що поки що немає планів випустити Palworld на PlayStation 5. Наразі розробники працюють над кросплеєм у грі.

Раніше ми розповідали, що Palworld уже третя гра за кількістю одночасних гравців в історії Steam.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...