Реклама

🙃 Творець Palworld розповів якими іграми надихався

Čytaty latynkoju
🙃 Творець Palworld розповів якими іграми надихався
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Творець Palworld розповів якими іграми надихався
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гендиреткор PocektPair, яка відповідальна за розробку Palworld, Такуро Мідзобе, розповів, якими іграми в першу чергу надихався у створенні того, що отримало славу «покемонів з автоматами» та невпинно б’є рекорди Steam.

Якщо хтось очікував, що він назве серію ігор про Покемонів як джерело натхнення, то вас звісно очікує розчарування, адже у своєму інтерв’ю для Automaton Мідзобе відзначив інші проєкти.

Він розповів, що є палким прихильником ігор у жанрі виживання з крафтингом і тому саме у ньому він і шукав натхнення для створення Palworlds.

Я вважаю, що жанр виживання у відкритому світі з'явився завдяки Minecraft. (…) Я грав у численні ігри до цього часу — такі як Terraria, The Forest, Sons of the Forest, Conan Exiles, Ark: Survival Evolved і, звичайно ж, Minecraft.

Також він відзначив і останні популярні ігри у цьому жанрі — Valheim, Raft, Rust та пісочниці Astroneer та Scrap Mechanic.

Хоча у інтерв’ю не обійшлося без запитання про Покемонів. На це Мідзобе доволі тактовно відповів:

Я знаю, що серія Pokémon є беззаперечним лідером у жанрі приручення/збирання монстрів. Насправді, Pokémon настільки хороша, що я боюся навіть намагатися порівнювати її з Palworld. (…) Я навіть не можу уявити, наскільки складно продовжувати створювати серію, яку вже 30 років обожнюють люди в усьому світі. Я вважаю, що кожна гра про покемонів чудова тим, як вона передає дух своїх творців.

Однак він водночас додає, що якщо вже й порівнювати Palworld з якоюсь грою, то тут варто відзначити зовсім інший проєкт:

І хоча ми посилалися на серію Pokémon як на великого попередника свого жанру, Palworld відчувається як зовсім інша гра, і я думаю, що люди зрозуміють це, як тільки пограють у неї. Я б навіть сказав, що за ігровими механіками Palworld набагато більше схожа на ARK: Survival Evolved.

Також Мідзобе розповів про те, чи вийде гра з раннього доступу з огляду на чутки про можливі судові позови з боку Nintendo:

Ми пройшли юридичну перевірку, і на цю мить не було ніяких конкретних дій з боку інших компаній. Я знаю, що в інтернеті ходять різні чутки, але, будь ласка, будьте впевнені і дайте нашій грі шанс.

Відзначимо, що за 5 днів з запуску Palworld розійшлась тиражем у 7 млн копій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...