Реклама

🎮 Xbox виправила проблему зі збереженнями у Baldur's Gate 3 — оновлення вже доступне

Čytaty latynkoju
🎮 Xbox виправила проблему зі збереженнями у Baldur's Gate 3 — оновлення вже доступне
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Xbox виправила проблему зі збереженнями у Baldur's Gate 3 — оновлення вже доступне
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви зачекалися, то нарешті у Microsoft, видається, виправили проблему зі збереженням сейвів гравців у Baldur’s Gate 3 на Xbox Series X/S.

Підтримка Xbox повідомила, що розгортає оновлення системи консолі, яке має нарешті виправити помилку зі збереженнями. Грацям рекомендують оновити свої консолі вручну, або ж зачекати на те, коли система запропонує зробити це автоматично.

У Larian також поділились цією новиною. Директор з видавництва студії, Майкл Даус відзначив, що проблема має уже бити виправлена та попросив гравців надати фідбек за результатами оновлення, адже раніше Larian відзначала, що не мала можливості власноруч протестувати це виправлення.

Нагадаємо, що з моменту релізу Baldur’s Gate 3 на Xbox Series X/S гравці зіткнулися з проблемою того, що їхні останні збереження просто десь губляться, що звісно для такої масштабної гри є доволі неприємним досвідом.

Загалом реліз «Брами Балдура» на Xbox став доволі проблемним, адже через проблеми з портуванням гри на Series S реліз відтягнувся аж до грудня минулого року. Потім з’явилася проблема з сейвами, до якої додалися бани акаунтів гравців у Microsoft через зйомку романтичних сцен у грі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...