Реклама

🤔 У Xbox нарешті знайшли проблему зі збереженням сейвів у Baldur's Gate 3

Čytaty latynkoju
🤔 У Xbox нарешті знайшли проблему зі збереженням сейвів у Baldur's Gate 3
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Xbox нарешті знайшли проблему зі збереженням сейвів у Baldur's Gate 3
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що нарешті через місяць з релізу Baldur’s Gate 3 на Xbox Series X/S у Microsoft зуміли розібратися з проблемою збереження сейвів гравців.

Про це повідомили розробники гри з Larian, які відзначили, що Xbox нарешті вдалося ідентифікувати причину цієї проблеми і мають виправити її з оновленням програмного забезпечення консолі 16 січня.

Однак у Larian також додали, що власноруч не мали можливості перевірити, чи дійсно все тепер працює як потрібно, а тому сподіваються, що у Xbox дійсно зуміли розібратися з проблемою.

Нагадаємо, що з моменту релізу Baldur’s Gate 3 на Xbox Series X/S гравці зіткнулися з проблемою того, що їхні останні збереження просто десь губляться, що звісно для такої масштабної гри є доволі неприємним досвідом.

Загалом реліз «Брами Балдура» на Xbox став доволі проблемним, адже через проблеми з портуванням гри на Series S реліз відтягнувся аж до грудня минулого року. Потім з’явилася проблема з сейвами, до якої додалися бани акаунтів гравців у Microsoft через зйомку романтичних сцен у грі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...