Реклама

🙃 Xbox може забанити ваш акаунт за зйомку романтичних сцен у Baldur's Gate 3

Čytaty latynkoju
🙃 Xbox може забанити ваш акаунт за зйомку романтичних сцен у Baldur's Gate 3
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Xbox може забанити ваш акаунт за зйомку романтичних сцен у Baldur's Gate 3
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одна з речей, які стали частиною успіху Baldur’s Gate 3 це романтичні та відповідно інтимні сцени, які гравці отримують після того, як «заромансять» когось із членів своєї партії.

Однак, виявляється, що гравцям на Xbox варто бути обережними з цією активністю, адже можна схопити за це бан. Точніше за те, якщо ви вирішите записати ігровий кліп з цією сценою.

На Reddit один з гравців поділився тим, що саме за це він отримав річний бан від Xbox. За його словами, він записав три окремі кліпи з «розвагами голяка в таборі» у грі. Після цього відео було відправлено на сервери Xbox в коли їхнє завантаження завершилося, вони були позначенні як порушення.

XBox Users: DO NOT RECORD GAME CLIPS
byu/Daddy-Vegas inBaldursGate3

На зображенні можна побачити, що за кожне відео гравець отримав бан: за перше чотири дні, за друге 22 дні і за третє уже 366 днів.

Сам гравець відзначив, що відправив апеляцію і спочатку її було відхилено. Однак згодом після уваги, яку ця ситуація привернула до себе Xbox переглянула своє рішення та зняла з гравця обмеження, адже він міг лише грати у ті ігри, які не потребували підключення до мережі.

Comment
byu/theitguyforever from discussion
ingaming

Проте гравцям все-таки варто бути обережними зі своїми відеозаписами на Xbox, якщо вам кортить записати якусь романтичну сцену.

Нагадаємо, що Baldur’s Gate 3 вийшла на Xbox Series X/S 7 грудня 2023 року після її релізу на ПК у серпні та у вересні для PlayStation 5.

Раніше наративний дизайнер Baldur’s Gate 3 відзначив, що гра настільки масштабна, що у ній «є багато речей, які люди будуть відкривати» включно з розробниками роками.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...