Реклама

🤨 Геймдиректор Baldur's Gate 3 розкритикував слова Ubisoft про важливість зростання ігрових передплат

Čytaty latynkoju
🤨 Геймдиректор Baldur's Gate 3 розкритикував слова Ubisoft про важливість зростання ігрових передплат
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Геймдиректор Baldur's Gate 3 розкритикував слова Ubisoft про важливість зростання ігрових передплат
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається. що нещодавнє інтерв’ю керівника з передплат Ubisoft, Філіпе Трембле, дещо зачепили гендиректора Larian та геймдиректора Baldur’s Gate 3, Свена Вінке, який є не надто великим прихильником сервісів ігрових передплат.

Один з творців «Гри року» за версією TGA 2023 раніше вже відзначав, що не варто очікувати на Baldur’s Gate 3 у Game Pass, адже це гра у яку розробники вкладали душу і вона варта кожної витраченої гравцем копійки.

Наразі Вінке у своєму треді в Twitter (X) вирішив у відповідь на заяви Трембле про те, що гравцям варто звикати до передплат, як свого часу кіномани звикли до Netflix.

Він відзначив, що «яким би не виглядало майбутнє ігор, контент завжди буде головним. Але буде набагато важче отримати якісний контент, якщо передплата стане домінуючою моделлю». Адже у такому випадку власники таких сервісів будуть занадто контролювати розробників оскільки «моделі передплати завжди закінчуються вправами з аналізу витрат і вигод, спрямованими на максимізацію прибутку».

Таким чином Вінке зауважує, що це зменшить кількість проєктів, які «живляться ідеалізмом», які звісно, завжди балансують на межі між «катастрофою» та успіхом, тому й це не вигідно видавцям, які в першу чергу орієнтовані на отримання доходу від своїх продуктів.

Він також додав, що «у цьому немає нічого поганого», що хтось не хоче втрачати кошти. Проте звертає увагу на те, що це може призвести до певної монополії таких сервісів. Тобто «у такому світі за визначенням переваги сервіс передплати визначатиме, які ігри будуть створені».

Загалом Свен Вінке відзначив, що він немає проти нічого сервісів передплат, які можуть навіть бути допоміжними для розробників у їхньому прагненні створювати ігри. Водночас він додає, що хотів би, щоб «інша екосистема не загинула, тому що вона цінна».

Вінке завершив тред тим, що у нього немає жодних проблем і тому він може сам забезпечувати створення своїх проєктів, а тому й не варто очікувати на ігри Larian і тим паче Baldur’s Gate 3 у різноманітних сервісах ігрових передплат.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...