Реклама

🙃 Ubisoft змінює свою передплату та хоче, щоб гравцям було «комфортно» не купляти ігри

Čytaty latynkoju
🙃 Ubisoft змінює свою передплату та хоче, щоб гравцям було «комфортно» не купляти ігри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Ubisoft змінює свою передплату та хоче, щоб гравцям було «комфортно» не купляти ігри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Разом із релізом Prince of Persia: The Lost Crown у ранньому доступі у Ubisoft оголосили що дещо змінюють свою передплату.

Компанія анонсувала, що об’єднує Ubisoft+ Multi-Access та PC Access в один рівень передплати, який тепер буде називатися Ubisoft+ Premium. У ньому нам пропонують «релізи першого дня, ранній доступ, де це можливо, а також преміум-видання, щомісячні винагороди та багато іншого». Ця пропозиція наразі доступна на Xbox, ПК та Amazon Luna за $17.99.

Також компанія оголосила, що Ubisoft+ Classics стане доступною на ПК. Вона містить добірку популярних ігор із каталогу Ubsioft як ось: Far Cry 6, Rainbow Six Siege, Watch Dogs: Legion тощо. З часом каталог буде розширюватися та поповнюватися новими іграми.

Раніше Ubisoft+ Classics була частиною передплати PlayStation для PS Plus Extra та Deluxe й тепер також буде і на ПК за ціною у $7.99.

Також керівник з передплат у Ubisoft, Філіпе Трембле, дав інтерв’ю у якому відзначив, що компанія хоче, щоб гравці «звикли» до ідеї того, що вони не купують ігри з огляду на зростання популярності сервісів ігрових передплат:

Одна з речей, яку ми побачили, полягає в тому, що ґеймери звикли до того, що вони мають і володіють своїми іграми. (…) Це споживча зміна, яка повинна відбутися. Їм має бути комфортно не володіти своєю колекцією компакт-дисків чи DVD.

Він відзначив, що завдяки тому, що прогрес гравця таким чином зберігається у цифровому форматі він ніколи не зникне, адже фізичний диск можна загубити, чи поламати. Загалом він має на увазі, що ґеймерам варто звикнути до буденності передплат, як це до прикладу сталося у сфері кіно і серіалів з ростом Netflix та інших платформ. Тобто коли споживачі платять за користування усім каталогом кіносервісу, що й призвело до падіння ринку фізичних видань фільмів.

Нагадаємо, що раніше Microsoft продала Ubisoft права на стримінг ігор Activision Blizzard. Тому можна очікувати й на таке поповнення Ubisoft+.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...