Реклама

🙅‍♂️ На Baldur's Gate 3 в Xbox Game Pass не варто чекати — голова Larian, Свен Вінке

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ На Baldur's Gate 3 в Xbox Game Pass не варто чекати — голова Larian, Свен Вінке
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙅‍♂️ На Baldur's Gate 3 в Xbox Game Pass не варто чекати — голова Larian, Свен Вінке
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нарешті після довгого очікування Baldur’s Gate 3 доступна на Xbox Series X/S і звісно, що це одразу викликало у власників цих консолей запитання про те, чи є якісь шанси, що «Гра року» з’явиться у передплаті Game Pass.

Однак Свен Вінке, голова Larian, яка розробила третю «Браму Балдура» вирішив притлумити запал таких геймерів.

Видання IGN поділилося деякими деталями свого майбутнього інтерв’ю з геймдиректором  Baldur’s Gate 3 і тепер ми знаємо, що ця рольова гра навряд колись стане частиною передплати Game Pass.

брама балдура baldurs gate

Вінке на питання, чи пропонувала Xbox кошти за розміщення гри у сервісі відповів:

О, ми завжди говорили з самого початку, що її не буде в Game Pass, її не буде в Game Pass.

IGN відзначає, що Вінке також описав це питання як «делікатне» та зазначив, що Larian Studios займається «створенням ігор, які мають початок, середину і кінець». Він також відзначив відсутність у Baldur’s Gate 3 мікротранзакцій, що також знайшло прихильність серед гравців, а також представників індустрії, у якій це один з доволі популярних трендів.

Ми зробили велику гру, тому я вважаю, що за це треба платити справедливу ціну, і я думаю, що це нормально. Ми не стягуємо з вас жодних мікротранзакцій, тож ви отримуєте те, за що платите. Від початку це велика м'ясиста гра. Тому я вважаю, що це повинно існувати в тому вигляді, в якому воно є. Це те, що дозволяє нам продовжувати створювати інші ігри.

У цьому звісно з Вінке не посперечаєшся, адже проходження в середньому займає близько 100 годин, а ще додайте сюди можливість проходження гри з великою кількістю варіацій і у вас вийде дійсно «м’ясиста гра», яка не дарма отримала відзнаку «Гра року» на The Game Awards 2023.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...