Реклама

🤠 «Індіана Джонс» від Bethesda — фанати, можливо, дізналися повну назву гри

Čytaty latynkoju
🤠 «Індіана Джонс» від Bethesda — фанати, можливо, дізналися повну назву гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤠 «Індіана Джонс» від Bethesda — фанати, можливо, дізналися повну назву гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви фанат серії фільмів про археолога Індіану Джонса, який любить лупцювати нацистів, то 2024 рік розпочався для вас з гарних новин, адже Bethesda, як і обіцяла розкриє усі деталі уже невдовзі.

На презентації Developer Direct 18 січня о 22:00 на нас очікує близько 10 хвилин нової інформації про гру. Однак фанати уже зараз, видається, як мінімум дізнатися повну назву гри.

Можливо, гра отримає назву Indiana Jones and the Great Circle, що в перекладі може звучати як «Індіана Джонс та Велике Коло».

Цю інформацію помітив користувач Twitter (X) @Kurakasis, який поділився своєю знахідкою. Він відзначив, що Lucasfilm реєструє низку доменних імен, які є варіаціями цієї назви.

У самій Bethesda напередодні також зробили цікавий пост, який разом із наведеною вище інформацію дає можливість припустити, що гра про Індіану Джонса буде пов’язана з якимись «загадковими» колами.

Відзначимо, що про гру наразі нічого не відомо окрім кількох чуток. Відзначається, що гра стане ексклюзивом Microsoft та вийде на ПК та Xbox Series X/S у 2024 році.

Інсайдери також відзначали, що гра Indiana Jones комбінуватиме вигляд від першої та третьої особи.

Додамо, що грою займається розробник серії ігор Wolfenstein, компанія MachineGames (не дивно, адже студія знається на іграх, де потрібно розправлятися з нацистами), а Тодд Говард виступає виконавчим продюсером проєкту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...