Реклама

🤠 Гра Indiana Jones комбінуватиме вигляд від першого та третього лиця — інсайдер

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🤠 Гра Indiana Jones комбінуватиме вигляд від першого та третього лиця — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤠 Гра Indiana Jones комбінуватиме вигляд від першого та третього лиця — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники гри про пригоди Індіани Джонса, яку було анонсовано ще у 2021 році, досі не розкрили жодних деталей, що це буде за проєкт. Можливо й були певні очікування, що будуть якісь оновлення на Xbox Games Showcase 2023, однак їх там не було.

Все що ми наразі отримуємо це лише інсайдерська інформація про гру.

Так, у черговому епізоді подкасту XboxEra, Нік Бейкер повідомив, що має інформацію щодо того, яку перспективу отримає гра. Відзначивши, що студія MachineGames раніше розробляла лише ігри від першої особи (Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus), він додав, що Індіана Джонс був би цікавішим з виглядом від третьої особи.

Однак за словами джерела Ніка Бейкера, гра використає комбінацію обох видів. Однак це буде фіксованим. Гравцю не нададуть можливість змінювати вигляд за власним бажанням.

Зараз я не знаю, чи це вже остаточно, бо до виходу гри ще досить далеко, але з того, що мені говорили, з того, що я чув, це буде і те, і інше. Не як у Starfield, де ви можете вибирати, але буде щось конкретне. Наскільки мені відомо, там будуть конкретні секції. Деякі будуть від третьої особи, деякі від першої. Я не маю більше деталей, ніж це.

Можна припустити, що такий аспект буде схожим із тим, як це працює у Cuberpunk 2077, де гра загалом від першого лиця й змінюється лише під час поїздок на транспорті.

Дата релізу Indiana Jones поки що невідома. Однак нещодавно стало відомо, що гра буде ексклюзивом для ПК та Xbox Series X/S.

Нагадаємо, що уже скоро має вийти новий фільм про пригоди археолога «Індіана Джонс і реліквія долі». Прем’єра запланована на 29 червня і за посиланням ви можете переглянути трейлер стрічки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...