Реклама

🤠 Bethesda не розкриватиме деталей гри Indiana Jones до наступного року

Čytaty latynkoju
🤠 Bethesda не розкриватиме деталей гри Indiana Jones до наступного року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤠 Bethesda не розкриватиме деталей гри Indiana Jones до наступного року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після анонсу у 2021 році до цього часу досить мало відомо про майбутню гру про Індіану Джонса розробкою якої займається MachineGames у співпраці з Bethesda.

Якщо ви хотіли отримати якісь оновлення по грі, то Тодд Говард пропонує вам ще трішки зачекати. У своєму інтерв’ю для Esquire він зазначив, що до наступного року він нічого не хоче говорити про цю гру.

Я великий фанат Індіани Джонса. Його можна перенести у відеоігри в унікальний спосіб. Гра звісно про те, що ви досліджуєте різні речі. Вона про нього. Тож якщо ви граєте в гру, як ви відчуваєте, що ви дійсно граєте, а не просто дивитеся?

Єдине, що зміг розповісти про гру це те, що Тодд Говард буде готовий поговорити про неї «наступного року».

Відзначимо, що розробкою гри займається розробник серії ігор Wolfenstein, компанія MachineGames (не дивно, адже студія знається на іграх, де потрібно розправлятися з нацистами). Однак з моменту анонсу гри нічого нового нам не повідомляли. Хоча завдяки справі Microsoft проти Федеральної торгової комісії США ми дізналися, що гра буде ексклюзивом для ПК та Xbox. Наразі жодної дати релізу проєкту також немає.

Раніше також інсайдер повідомляв, що гра Indiana Jones комбінуватиме вигляд від першої та третьої особи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...