Реклама

😮 Хакер, винний у минулорічному зливі GTA VI засуджений до довічного ув'язнення в «охоронній лікарні»

Čytaty latynkoju
😮 Хакер, винний у минулорічному зливі GTA VI засуджений до довічного ув'язнення в «охоронній лікарні»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 Хакер, винний у минулорічному зливі GTA VI засуджений до довічного ув'язнення в «охоронній лікарні»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хакер відповідальний за великий витік GTA VI того року засуджений до безстрокового тримання під вартою у «охоронній лікарні».

Як повідомляє BBC 18-річний Аріон Куртаж був визнаний непридатним до судового розгляду через «гострий аутизм» і проведе решту свого життя в лікарні, якщо лікарі не визнають, що він «більше не становить небезпеки».

Видання також повідомляє, що оцінка психічного здоров’я, яка була проведена в рамках слухання справи про винесення вироку, показала, що він «продовжував висловлювати намір повернутися до кіберзлочинності якомога швидше».

Відзначається, що Куртаж є членом міжнародної хакерської групи Lapsus$, яка брала на себе відповідальність за злам Uber, Nvidia і Rockstar Games. Повідомляється, що збитки компаній від хакерських атак становлять близько $10 млн. Водночас Rockstar мусила витратити $5 млн на подолання наслідків злому, а також тисячі годин роботи своїх співробітників.

Нагадаємо, що витік стався минулого року, коли Куртаж поширив в інтернеті понад 90 роликів з грою, які підтвердили, що події GTA VI розгорнуться у вигаданій версії Маямі, а також те, що на нас очікує два ігрових персонажі — чоловік та жінка.

Нагадаємо, що на початку грудня вийшов перший трейлер GTA VI, який офіційно підтвердив раніше злиту інформацію. До того ж і сам трейлер зіткнувся з витоком, адже був викладений в інтернет раніше запланованого часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...