Реклама

🎮 Великий витік по GTA VI: як Take Two підтвердила справжність відео

У мережі з’явилася величезна купа відеороликів нібито з GTA VI.
Čytaty latynkoju
🎮 Великий витік по GTA VI: як Take Two підтвердила справжність відео
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Великий витік по GTA VI: як Take Two підтвердила справжність відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У мережі з’явилася величезна купа відеороликів нібито з GTA VI.

Один з користувачів GTAForums виклав в мережу майже 100 відео, стверджуючи, що вони зображають кадри розробки GTA VI від Rockstar. Відео вже розлетілися соцмережами.

Показане на відео дуже збігається з усією інформацією, яка наразі відома про майбутню гру, наприклад те, що одним з протагоністів гри буде жінка, і події будуть розгортатися в Vice City, при цьому видно, що відео записані з ранньої стадії розробки гри, з незакінченими моделями та текстурами.

В одному з відео білий чоловічий ігровий персонаж зустрічає расистського NPC біля басейну.

В іншому відео героїня досліджує один із стриптиз-клубів ігрового світу.

Також є відео, яке демонструє «механіку стрільби», на якому гравець з АК-47 веде стрільбу по кількох поліцейських машинах, що переслідують його.

На одному з більш повних завантажених відео показано, як обидва персонажі співпрацюють, щоб пограбувати закусочну, тримаючи відвідувачів під прицілом до прибуття поліції. Це відео було завантажене на YouTube, однак сервіс видалив його за запитом Take Two. Це лише додатково підтверджує те, що відео не є фейками і вони цілком показують те, яким буде продовження гри.

Ба більше, Джейсон Шрайєр звернувся до своїх джерел у Rockstar, і ті підтвердили витік роликів з GTA VI. Як саме вийшло отримати ці відео невідомо, за чутками для цього вдалось підключитись до корпоративного Slack студії, де й завантажили все.

Оновлено 19.09, 16:22: 

Rockstar Games опублікувала офіційне повідомлення, яке підтверджує, що витік даних є дійсним. За заявою студії, що дуже засмучені через цю ситуацію й повідомлять усіх про гру тоді, коли вона буде готова.

 

Матеріал доповнено редакцією ✍🏻

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...