Реклама

👀 Starfield — Bethesda поділилась статистикою гравців на кінець року та нагадала про плани на 2024

Čytaty latynkoju
👀 Starfield — Bethesda поділилась статистикою гравців на кінець року та нагадала про плани на 2024
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Starfield — Bethesda поділилась статистикою гравців на кінець року та нагадала про плани на 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Bethesda вирішили поділитися на кінець року статистикою гравців у Starfield. Окрім підбиття проміжних підсумків нам також нагадали про плани, щодо підтримки гри у 2024 році.

Розробники повідомили, що загальна кількість гравців у Starfield уже сягнула 13 млн з моменту релізу гри. Відзначимо, що на початку грудня Філ Спенсер повідомляв про 12 млн. Як бачимо, святковий період приніс ще один мільйон гравців.

Також згідно зі статистикою наведеною Bethesda ці 13 млн гравців в середньому награли по 40 годин кожен. Загалом гравці провели у Starfield 22,28 млн днів, а 26,03 млн годин було витрачено на будівництво кораблів. Також «дослідники» в цілому відвідали 1,97 млрд планет та створили 4,58 млн заселених аванпостів.

Однак з 13 млн гравців лише 1,63 млн стали Starborn, тобто пройшли основний квест. Загалом це 12,5% від загальної кількості гравців.

1,63 мільйона гравців стали Starborn – це кількість людей, які виконали основні квести, або близько 12,5 відсотків від загальної кількості гравців.

Окрім статистики у Bethesda нагадали про свої плани на 2024 рік, у якому планує випускати оновлення для Starfield кожні шість тижнів, починаючи з лютого.

Розробники відзначають, що переглянули відгуки гравців та додадуть «нові способи подорожей», нарешті у грі з’являться мапи великих міст, буде розширено кастомізацію кораблів. Також обіцяють геймплейні оновлення, які розширять звичайні можливості для гравців, а також з’явиться підтримка модів на початку року

І нарешті, команда наполегливо працює над розробкою Shattered Space, нашого першого великого розширення, яке вийде наступного року. На вас чекає новий сюжет, нові локації, нове спорядження та багато іншого. Ми не можемо дочекатися, щоб поділитися з вами ще більшим наступного року.

Раніше ми також повідомляли, що Obsidian пропонувала Bethesda зробити гру по всесвіту The Elder Scrolls.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...