Реклама

🤔 Bethesda анонсує для Starfield «нові можливості подорожей» та мапи міст

Čytaty latynkoju
🤔 Bethesda анонсує для Starfield «нові можливості подорожей» та мапи міст
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Bethesda анонсує для Starfield «нові можливості подорожей» та мапи міст
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наступний рік для Starfield пройде під стягом регулярних оновлень кожні шість тижнів. Про це повідомили у самій Bethesda, яка анонсувала деякі зміни до гри після численних відгуків гравців.

Згідно з постом опублікованим на Reddit представником студії можна дізнатися про майбутні плани розробників, щодо підтримки гри.

Comment
byu/Turbostrider27 from discussion
inStarfield

У повідомленні відзначається, що наступного року на нас очікує підтримка модів, мапи міст та «нові можливості подорожей». Bethesda зауважує, що ці оновлення будуть «виходити з регулярною періодичністю виправлень та оновлень, які ми очікуємо приблизно кожні шість тижнів».

Звісно, що з цього невеликого анонсу гравців зацікавить той момент, що у грі нарешті з’являться мапи для міст, адже на їхню відсутність скаржилась велика кількість гравців. Нагадаємо, що наразі у Starfield міста просто не мають мап, лише майже порожній екран з кількома іконками, що позначають точки інтересу.

Звісно, що це можна зрозуміти у випадку планет, які гравцю пропонують досліджувати, однак не тоді, коли гравцям доводиться блукати головними містами Starfield та використовувати допомогу інтернету.

Також інший цікавий момент, це те, що Bethesda також має намір додати «нові можливості подорожей» окрім цього туманного словосполучення ми наразі нічого не отримали і це може мати багато значень.

Можливо гравцям все-таки запропонують наземний транспорт для дослідження планет. Або ж нам якимось чином скорегують космічні подорожі за які гру також піддавали критиці відзначаючи, що це більше пересування між точками швидкого переміщення ніж подорож у космічному кораблі.

Раніше ми повідомляли, що кількість гравців у Starfield сягнула 12 млн, а у Xbox мета повторити успіх Skyrim.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...