Реклама

🙃 Кількість гравців у Starfield сягнула 12 млн, а у Xbox мета повторити успіх Skyrim

Čytaty latynkoju
🙃 Кількість гравців у Starfield сягнула 12 млн, а у Xbox мета повторити успіх Skyrim
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 Кількість гравців у Starfield сягнула 12 млн, а у Xbox мета повторити успіх Skyrim
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Філ Спенсер в рамках свого чергового інтерв’ю, цього разу на офіційній панелі на Comic Con Experience 2023 у Бразилії, розповів про нові успіхи Starfield.

Голова Xbox розповів, що у нову космічну рольову гру від Bethesda зіграло вже понад 12 млн гравців за три місяці з моменту її релізу.

Він відзначив, що гра знаходиться в «десятці найпопулярніших ігор компанії від наших студій». Однак Спенсер не вдавався в деталі стосовно розподілу за тим скільки гравців придбало гру, а скільки зіграло у неї завдяки Game Pass, де гра була доступна одразу на релізі.

Раніше CEO Microsoft повідомляв, що день релізу Starfield став «найбільшим» для Game Pass з огляду на кількість нових користувачів.

Щодо самої гри Спенсер також відзначив, що це особлива гра:

Одна з особливостей моєї роботи полягає в тому, що мені доводиться грати в ігри на дуже ранніх стадіях розробки. Фактично, я грав у Starfield приблизно в цей же час минулого року... і я міг сказати (…) що це, ймовірно, буде досить особлива гра.

Також не обійшлось і без питання стосовно Skyrim, яка наразі продалась кількість у 60 млн копій. Спенсер відзначив, що Xbox розглядає подібний успіх за мету для Starfield.

Він відзначив, що Тодд Говард і його команда у Bethesda хочуть, щоб «люди, які люблять космос і космічні дослідження» залишалися зі Starfield так само довго, як любителі фентезі залишилися зі Skyrim.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...